Al uw installaties in Kaart

Overal en Altijd!

Als beheerder heeft u de verantwoordelijkheid over veel installaties in de openbare ruimte. Systemen die vragen om strikte controle en gedegen onderhoud.

​Met BeheerOnline van Hoeflake heeft u één systeem voor álle actuele installatiedata. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van efficiënt en uiterst betrouwbaar beheer.

Met BeheerOnline kunt u al uw systemen volledig monitoren, bewaken en aansturen. Of het nu gaat om (dynamische) openbare verlichtingsinstallaties, verkeersregelinstallaties, pompgemalen en camera installaties of om PRO-TEC kabelbeveiligingssystemen en weerstations.

BeheerOnline Lokale Service Module: de unieke schakel

De Lokale Service Module van BeheerOnline zorgt voor een unieke schakeling tussen uw installatie en de BeheerOnline gebruikersinterface. De snelle module is krachtig, compact en voorzien van een seriële verbinding en een groot aantal digitale en analoge in- en uitgangen. 

Volledige controle over openbare verlichting

Met BeheerOnline heeft u volledige controle over uw verlichtingsinstallaties op de manier zoals u wenst. Of het nu gaat om een eenvoudige online agenda voor schakel- en diminstellingen of om gedetailleerde monitoring met de weergave van LED-temperatuur of stromen. Natuurlijk is BeheerOnline ook voorzien van praktische zaken, zoals het inschakelen van verlichting bij werkzaamheden en calamiteiten en het online weergeven van de historie van schakelaars, deurcontacten, armaturen en andere systemen.​

Contactformulier

  Contact

  Voor meer informatie

  Heeft uw vragen over de mogelijkheden van BeheerOnline of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

  BeheerOnline / Hoeflake Infratechniek
  Parallelweg 9
  5321JA Hedel

  073-5998350

  Contact

  T: 073 5998350
  E: info@beheeronline.nl

  BeheerOnline

  Parallelweg 9
  5321Ja Hedel