Het Platform

BeheerOnline Platform

Altijd toegang

Via het BeheerOnline platform zijn de prestaties van de installaties in een professioneel dashboard inzichtelijk én is het beheer en monitoring van meerdere installaties tegelijk mogelijk. Wat is het actuele verbruik van de installatie? Wat is de besparing door het dimregime? Zijn er storingen gemeld? Wie zijn er in de schakelkast geweest? Op deze manier verbinden wij doelstellingen en oplossingen en maken wij de resultaten SMART.

Openbare verlichting

Beheren, monitoren en aansturen

Het verlichten van de openbare ruimte is een must als het gaat om verkeersveiligheid en sociale veiligheid. Maar het toepassen van openbare verlichting is niet altijd meer vanzelfsprekend.

Naast het energie verbruik wat toeneemt door het plaatsen van meer verlichting zijn er mogelijk ook andere drempels. Wordt de natuur in omgeving niet verstoord? Is de verkeersintensiteit hoog genoeg voor het toepassen van verlichting? Wordt er ’s nachts nog gebruik gemaakt van de verlichte straat?

Met Dynamische Openbare Verlichting van BeheerOnline is het mogelijk te dimmen op basis van tijdsbepalingen, verkeersintensiteit en weersinvloeden. De dimregimes zijn op afstand in te stellen of te wijzigen.

Elektronisch Sluitplan

Altijd toegang tot uw kasten

Het elektronisch sluitplan is de ideale oplossing voor het toegangsbeheer van uw schakel- en verdeelkasten. Denk hierbij aan kasten voor openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, signalering en voeding- en verdeelinrichtingen. Met het elektronisch sluitplan kunt u een gebruiker online toegang verlenen tot een kast. Zo heeft u altijd zicht op wie welke kast opent en wanneer dit gebeurt.

Detectiesystemen

Verkeersintensiteiten meten

Voor het monitoren van de openbare ruimte worden regelmatig detectiesystemen ingezet. Met een detectiesysteem kan een weggebruiker of voetganger worden gedetecteerd en zelfs het aantal passanten worden geteld. BeheerOnline biedt een platform dat de gegevens ontvangt en kan gebruiken voor het opschakelen van verlichting op basis van intensiteit. Het platform verzamelt deze gegevens en zo kunt u de omgeving op afstand monitoren.

Inzicht in verbruik en besparingen

Energiebesparing is de laatste jaren een belangrijk onderwerp. Met BeheerOnline krijgt u overzicht in het energieverbruik van uw installaties. De slimme monitoring maakt het mogelijk om het verbruik uit te lezen van kabelgroepen en armaturen. Met Dynamische verlichting kan het dimschema worden aangepast om energiebesparing te optimaliseren. Deze energiebesparing kan in periodieke rapportages worden omgezet naar CO2-besparing. Concreet inzicht in het effect van maatregelen.

In de bovenstaande grafiek vindt je de besparing op basis van 74 (OVL) led armaturen
over 365 dagen berekend. Totale besparing door gebruik van BeheerOnline is 17064 KW.
Verlichting wordt gedimd op basis van verkeersdrukte en weersomstandigheden.

Smart City (Koppelingen)

Alles in één systeem

Smart City begint met een Online Beheerplatform. Het BeheerOnline platform vind aansluiting op de wensen van onze klanten. Het is mogelijk om koppelingen te maken met andere partijen/systemen en dit te beheren in dit centrale systeem. Denk aan de volgende mogelijkheden:

BeheerOnline APP

U kunt de kastdeuren van uw schakel- en verdeelinrichtingen nu ook snel en simpel openen via de BeheerOnline APP. Naast dat u kunt zoeken op installatie/object of slot kan de APP u ook op basis uw locatie een suggestie geven voor de dichtstbijzijnde kast.

De BeheerOnline App is te downloaden in de App Store en de Google Play store.