Elektronisch sluitplan

Elektronisch Sluitplan

Beheer uw kasten in de buitenruimte

Waarschijnlijk heeft u in de loop der jaren heel wat sleutels uitgegeven aan verschillende partijen, die het onderhoud aan de kasten verzorgen. Lang niet altijd krijgt u deze sleutels terug. Met ons elektronisch sluitplan kunt u gebruikers online toegang verlenen tot uw kasten. Zo hoeft u geen sleutels meer uit te geven en raakt u nooit meer sleutels kwijt. Bijkomend voordeel is dat u altijd inzicht heeft in wie en wanneer aan welke kast werkt. Sterker nog: u heeft hier zelf de controle over.

Oplossing

Universeel en breed inzetbaar

Het elektronisch sluitplan is de ideale oplossing voor het toegangsbeheer van uw schakel- en verdeelkasten. Denk hierbij aan kasten voor openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, signalering, voeding- en verdeelinrichtingen, putkasten en zelfs hekwerken. Met het elektronisch sluitplan kunt u een gebruiker online toegang verlenen tot een kast. Zo heeft u altijd zicht op wie welke kast opent en wanneer dit gebeurt.

Hoe werkt het?

De bestaande deurhendels op uw kasten worden vervangen door elektronische deurhendels. Iedere deur krijgt een deurschakelaar en een uniek slotnummer. In de kast zelf komt een controller waarop alle kabels worden aangesloten. De controller staat in verbinding met het datacenter via een vaste of mobiele internetverbinding.

Als beheerder geeft u rechten aan gebruikers. U bepaalt dus wie er in welke kast kan en wanneer. De gebruiker kan de kasten waarvoor hij rechten heeft gekregen vervolgens openen via een mobiele telefoon, tablet of laptop.

Onderstaand vindt u een overzicht van de hardware componenten die benodigd zijn om het elektronisch sluitplan te laten functioneren. U heeft per kast één controller nodig en per deur een elektronische deurhendel.

BeheerOnline APP

U kunt de kastdeuren van uw schakel- en verdeelinrichtingen nu ook snel en simpel openen via de BeheerOnline APP. Naast dat u kunt zoeken op installatie/object of slot kan de APP u ook op basis uw locatie een suggestie geven voor de dichtstbijzijnde kast.

De BeheerOnline App is te downloaden in de App Store. Binnenkort komt de app ook beschikbaar voor android via de Google Play store